Kjøpe hus og interiørdilla!

Vi er på husjakt i disse dager og har faktisk det ledende budet på DET huset vi vil ha. Det har gått på tvangsalg, så ting tar jo tid, men dette huset føler vi er verdt å vente på. Det ligger 5 minutter fra badestranden, rett ved fine turstier og preparerte turløyper. I nærheten ligger det fornminner og flere spennende ting. Håper og krysser fingrene for at dette huset blir vårt! Huset er nesten 300kvm stort og i andre etasje leier et ektepar. De vil vi gjerne beholde så de skal få leie videre hos oss om vi overtar huset. Så skal vi disponere 1 etasje og kjeller selv. Og det blir faktisk hele 200kvm :)

Det blir jo en del å gjøre om vi får dette huset.. men så lenge er det jo lov å drømme :)
Her kommer noen bilder jeg har funnet på nettet som inspirasjon. Det vil nok gå i en lett blanding av shabby chic og en litt mer urban stil. Vi liker å blande romantikk og rustikk, feminin og maskulin.. så vi kommer nok til enighet om et vakkert hjem vi begge kan leve med!Sjekk disse lekre putene som du får på Jysk! Prisen er 399.- for 2 stk, og disse tror jeg blir knallfine i en gammel slagbenk jeg har som jeg skal male hvit. Skal også ha et hvitt saueskinn og 2 lys beige mindre puter i den samme slagbenken.Denne lekre krakken fra Jysk til 899.- tror jeg blir lekker i gangen. Jeg har 3 barn, så her tenker jeg at hver pode får sitt vintage navneskilt hengende på kurvene til oppbevaring av votter, luer og slikt..Dette speilet fra jysk må nesten sees med egne øyne. Jeg forelsket meg med en gang. Dette har jeg allerede kjøpt, men er usikker om dette blir hengende horisontalt i spisestuen eller vertikalt i gangen... hmmm... der må jeg nesten krangle litt med meg selv...

Jysk kan altså by på perler.. Bare man leter litt blandt sengetøyet :)Ikke at dette er interiør sånn sett... men denne skal skal romme hansker og skjerf på en flott knagg i gangen.. Kostet bare 25 kr på princess!! Syntes den var lekker jeg!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Moxa

Moxa

28, Sarpsborg

Jeg drifter nettsiden www.AltHelse.com, jobber som pleieassistent/nattevakt og er mamma til 3 vakre gutter. Jeg kommer til å blogge om AltHelse, livet, foreldrerollen og om ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits