Skatter fra Biltema!

Biltema er vel ikke akkurat damenes område.. Men jeg fant jammen noen godbiter her og jeg.. Midt blandt motoroljer og skruer fant jeg lekre detaljer til hjemmet!
Disse lekre oppbevaringseskene i mønstret papp finner du på Biltema i 2 pk. De koster fra ca 50 til 100kr.. Blir ikke disse lekre å samle barnas tegninger i??Nydelige gammeldagse kjøkkenhåndklær for 20 kr for en 2 pk. De hadde flere variasjoner i ruter og farger. Jeg syntes disse var fine!
Lekre hvite hylleknekter i stål. Disse blir nydelige med enten med en glassplate eller hvitmalt treverk. Disse kostet også bare 20kr for en 2 pk.
Jeg skal male et par kommoder hvite, og nå fant jeg endelig knottene jeg var på utkikk etter! Lekre små knotter i messing. Tenk at jeg fant denne herligheten på Biltema til 79kr for 6 stk!
Disse tre lyktene kommer til å bli knallfine ved inngangsdøren! Hele settet koster 169kr!Flotte bilderammer får du også tak i på biltema til fornuftige priser! Denne likte jeg veldig godt.

Så man kan vel trygt si at til og med jentene kan være med inn på Biltema nå! Neste gang sitter ikke jeg i bilen å venter i alle fall.. jeg skal inn på skattejakt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Moxa

Moxa

28, Sarpsborg

Jeg drifter nettsiden www.AltHelse.com, jobber som pleieassistent/nattevakt og er mamma til 3 vakre gutter. Jeg kommer til å blogge om AltHelse, livet, foreldrerollen og om ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits