Planlegge interiør i nytt hjem

Jeg har forelsket meg helt i stolputer med trekk i lin eller strielignende materiale. Spesielt de trekkene med kåper eller volanger, skrift/trykk eller monogram og store flotte bånd til å knyte de fast i stolene med. Men.. de blir jo skrekkelig dyre syntes jeg. Det koster 200kr for et trekk og 99kr for innerputen. For 6 stoler blir det jo en drøy sum. Så da tenker jeg at jeg kaster meg over Ebay og ser om jeg finner noe der.. *krysser fingrene*

Ellers har jeg gjort skikkelig kupp i det siste. Jeg var i Strømstad og kom over en liten lokal forretning som hadde rivningssalg. Der fikk jeg tak i masse fint fra Victoria Design så og si gratis! Skal knipse bilder av dette senere i dag :) Fikk i alle fall 1 lanterne i metall, 2 nydelige skåler med stett i formpresset glass, 2 nydelige små porselenskopper med fat, et creme hjertefat, og et firkantet lite creme fat som vil bli nydelig med kubbelys :)

Jeg har malt og restaurert en del furumøbler i det siste. Har først malt møblene i helt hvitt (FFFF) og deretter lasert med en mørkbrun laseringslakk. Metoden jeg brukte var å klaske på med pensel og dra av med et frottèhåndkle for å få en rustikk effekt. Ble veldig fornøyd med resultatet, og jeg føler at jeg fikk 2 møbler som ingen andre har :) Kjøpte også nydelige knotter og håndtak på Biltema i børstet stål, som virkelig ble prikken over i`en.
En liten kommode ble pusset ned og hvitlutet og ble også pyntet med nye knotter.. Nydelig!
I garasjen fant jeg et gammelt bord og en gyngestol. Gyngestolen har jeg malt i beige, og skal kjøpe en nydelig pute og hvitt lammeskinn som skal pryde denne. Bordet maler jeg i eggehvit. Neste prosjekt nå blir å male en trapp, kjøkkenstoler, en slagbenk og et kjøkkenbord i eggehvitt.. Så her blir det litt å gjøre fremover frem til vi skal flytte. Finn.no er et alletiders sted altså. Vi fikk tak i en trapp til 1800kr med flotte gelender som var dreid for hånd. Nydelig!

Nå skal jeg knipse litt bilder med mobilen. Finner ikke kamera i flyttelasset :(

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Moxa

Moxa

28, Sarpsborg

Jeg drifter nettsiden www.AltHelse.com, jobber som pleieassistent/nattevakt og er mamma til 3 vakre gutter. Jeg kommer til å blogge om AltHelse, livet, foreldrerollen og om ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits