Kupp på Finn.noDenne herlige beige sengerammen fant vi på finn.no for 100kr! Nå leter jeg bare etter nattbord jeg kan male i samme farge :) Sengen er 180x200, så vi skal kjøpe en ny rammemadrass og benytte til denne. Har fra før av en 150 seng som vi skal benytte på et gjesterom. Til 150sengen skal vi bygge en sengegavl av platået som hørte til trappen. Denne plata var nøyaktig 150cm bred og med flotte lister som jeg skal lage speil og rammer av blir nok gjesterommet vakkert også. Utrolig hva litt profilerte lister, maling og rett tilbehør kan gjøre :)

Her er trappen vi fant på finn til 1800kr.. Tenk dere denne blir flott med nytt strøk maling. Skal male trappen eggehvit, men skal lakkbeise trappetrinnene i en mørk brun farge. I kjelleren skal vi nemmelig ha mørke møbler, kontra 1 etasje med lyst interiør. Så trappen skal derfor knytte kjeller og 1 etasje i sammen ved å bære hovedfargene fra begge etasjer :)Dårlig kvalitet på bildene da de blir tatt med mobil..

Dette er også kupp jeg har kommet over på finn. Disse nydelige Herregaards glassene ble faktisk gitt bort! Jeg betalte kun frakt på en norgespakke! Fikk 6 rødvinsglass og 6 hvitvin. Hadde fra før av 2 hvitvin, så jeg tenkte å samle til 12 av hver. Disse glassene er jo kjempe dyre hos gullsmeden. Koster over 200kr pr glass!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Moxa

Moxa

28, Sarpsborg

Jeg drifter nettsiden www.AltHelse.com, jobber som pleieassistent/nattevakt og er mamma til 3 vakre gutter. Jeg kommer til å blogge om AltHelse, livet, foreldrerollen og om ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits