Kjøpt meg en gammel spisestue:)

Kom over denne på finn.noSpisestuen er i mahogny og treverket er helt og pent med flotte roseutkjæringer.. Stoltrekket er litt flekkete.. så det vurderer jeg å trekke om.. MEN.. Tror dere denne spisestua kan bli fin med slike volangtrekk (som vist under) til stolene?? Eller blir det rett og slett for mye?? (Stua her er IKKE hos meg.. jeg bor i en pappeske om dagen.. hihi)

http://www.frk-doris.no/productdetails.php?product=1124Spisestuen har forøvrig hele 10 stoler.. 2 med armlener :)3 kommentarer

Line

11.jun.2010 kl.05:55

Kjempefin spisestue.Moro å gjøre sånne kupp på finn.no, liker gamle møbler og ting. Flott med litt historie og særpreg!

De trekkene er ikke helt min stil, så vet ikke hva jeg skal si. Kommer an på hva du har rundt omkring ellers vil jeg tro. Du ser det sikkert lettere når du får de hjem til deg. Blir sikkert flott om du trekker de om oxo :)

Gratulere med "nygammel" spisestue iallefall!

Moxa

11.jun.2010 kl.18:26

Line: Ja, jeg tror faktisk ikke at de trekkene vil bli noe fine.. Har tittet litt på linstoff og sånn striesekkstoff i dag.. tror nok heller at jeg går for å trekke om stolene i det.. Det er jo liksom ingen sak. Saks stoff og en stiftepistol.. og voila! Så flørter jeg med malingstanken da... men tror jeg har spisestuen en stund slik den er, så kan jeg jo evt male den når jeg går lei den mørke mahognyen..

Moxa

11.jun.2010 kl.18:29

Moxa:hihi... ikke malingstanken som i lukt liksom... hehe.. men tanken om å male...

Skriv en ny kommentar

Moxa

Moxa

29, Sarpsborg

Jeg drifter nettsiden www.AltHelse.com, jobber som pleieassistent/nattevakt og er mamma til 3 vakre gutter. Jeg kommer til å blogge om oppussing, interiør og ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits