Veien til et vaskeekte shabbychic bad!!
Denne kommoden skal jeg hente til søndagen.. Den skal bli hovedattraksjonen på mitt nye bad i kjelleren! Fikk tak i en skikkelig flott servant i ekte landstil look og skal ut å finne et armatur/blandebatteri som kan gjøre seg til dette. Bilder av servanten kommer... men den ligger i esken sin i det nye huset.. Merket var i allefall signora og det var en sånn bollemodell til å sette oppe på benken. Innvendig hadde vasken motiv av små blåe blader :O) Dritfin med andre ord!! Fikk følelsen av gamle vaskefat. Skal finne en fin gamme mugge som kan stå på pynt ved siden av for å veie opp den følelen ytterligere :o)

På bademiljø fant jeg noen baderomslamper også som jeg tror blir fine. De var nedsatt med 65% så de kostet ikke rare greiene. Det jeg syntes er viktig er å ha godt lys med speilet slik at sminkingen blir litt lettere. Ovenifra og ned belysning blir ikke riktig, så jeg ville ha noe på hver sin side. Var vanskelig å finne lamper med "gammelt" preg til å ha på hver side av speilet. Men de jeg fant tror jeg likevel vil passe sånn tålig greit.. i alle fall mens jeg venter på prikken over i'en.

Vi var også innom norfloor for å bare titte litt på noen fliser. Hadde ikke tenkt å kjøpe i det hele tatt. Men så kom vi over nydelige lys beige fliser til 49kr kvm!!! Da måtte vi bare slå til!!

Moro når man kommer over ting billig altså! :)


Én kommentar

Annette

18.jun.2010 kl.09:53

Den blir nok kjempe lekker =)

Skriv en ny kommentar

Moxa

Moxa

29, Sarpsborg

Jeg drifter nettsiden www.AltHelse.com, jobber som pleieassistent/nattevakt og er mamma til 3 vakre gutter. Jeg kommer til å blogge om oppussing, interiør og ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits