Fra skrot til slott; Kjellerstue!!

 

Det har vært dårlig med oppdatering av bilder her på bloggen. Men, vi har pusset opp, jobbet og pusset opp igjen. Nå har vi bodd her i et halvt år og huset er fortsatt halvferdig, og det meste står på hodet. Alt er sånn delvis ferdig og jeg gleder meg enormt til sommeren.. DA er vi nok ferdig med det meste :o)

KJELLERSTUE med saltvannsakvarie. Dette blir husets gutterom. Her begynte vi å legge fliser, ombestemte oss for å ha varmekabler, så gulvet skal nå rives opp igjen og legges på nytt. Vi kommer til å angre hver gang vi sitter der og fryser på beina, så det er like greit å få det revet opp med en gang. Vi har etterisolert og lagt på ferdigmalte huntonittplater i fargen eggehvit. Over akvariet kommer det en luke med smijernsbeslag, slik at vi kan åpne for å komme til opp i akvariet i front. På akvariets bakside er det et eget akvarierom. Der står den MENGDEN med utstyr som må til for å få et saltvannskar til å gå rundt. Jeg er GLAD det ikke er meg som står å gører med det der for å si det sånn!

Litt av rotet som skjuler seg på baksiden.. Godt det kan gjemmes bort på et eget rom :)

Noen bilder sånn underveis... her har vi revet mur og slitt så krampa tok oss... Herlige fine rosa, oransje og knall blå vegger befant seg i kjelleren.. Skikkelig fint! hihi...

Her slår vi ut veggen for å få ny entre...

Dette er veggen hvor akvariet står nå ;)Her begynner ting å ta form.. Sumpen til akvariet er på plass i alle fall..

 

Det var en helt enorm jobb. Vi bar murstein i ukesvis. Alle ungene hjalp til, og to svogerne kom å tok i et tak.. Det tok tid... Men det begynner virkelig å ta form nå. Så fort jeg får pynta litt og fått det litt fint der nede skal jeg komme med ETTERBILDER.. men... før det tenkte jeg å vise frem flere halvferdige rom :)

 

3 kommentarer

Marianned

05.jan.2011 kl.09:43

Så spennende å se! Det kommer til å bli kjempefint :) Lurt å rive opp gulvet for å legge varmekabler, ellers hadde gulvet blitt iskaldt. Vi har et lite område rett på innsiden av ytterdøren hvor vi ikke kunne legge varmekabler pga grunnmuren, og det er ISkaldt!

Hanne på Landet

05.jan.2011 kl.13:51

Så utrolig flinke dere er! For en jobb, sier jeg bare... Men det ser jo ut til å bli kjempefint!

Monica

05.jan.2011 kl.21:30

Marianned; Ja, jeg kan ikke skjønne at vi ikke tenkte på å legge varmekabler med en gang.. Men nå blir det i alle fall varmt og godt der til neste vinter :) Har fått installert varmepumpe i kjelleren så det er i alle fall fin luft og deilig temperatur sånn ellers :)

Hanne på Landet; Vi syntes selv vi er flinke og... FNIS.. Moro å gjøre alt selv. Da VET man alt som ligger bak, og man setter mer pris på det ferdige resultatet. Og dessuten føler jeg at det gir huset mye sjel og personlighet at vi tar hendene fatt selv. Men du verden jeg ønsket meg fagfolk i perioder hvor arbeidslysten ikke var til stede.. Men vi bet tenna sammen og fikk da ting unna etterhvert :)

Skriv en ny kommentar

Moxa

Moxa

29, Sarpsborg

Jeg drifter nettsiden www.AltHelse.com, jobber som pleieassistent/nattevakt og er mamma til 3 vakre gutter. Jeg kommer til å blogge om oppussing, interiør og ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits