Har så lyst å starte shabby nettbutikk..

Jeg har driftet nettbutikk før med fokus på alternative produkter som røkelse, tarotkort, krystaller osv.. Nå har en av mine gamle leverandører startet med et litt bredere utvalg.. Og gjett om jeg fikk lyst til å starte shabby nettbutikk :o)

Tror dere noe av dette ville slått an? Litt dårlige og "døde" bilder, men man får jo en hvis feeling på hvordan det ser ut ;)

Speil med hvite roser

Vakkert fuglehusSøte lanternerFine duftlus


Flotte krukker med herlige blå blomster..


Lykt på stativNydelig "viktoriansk" klokkeSkilt
Oppbevaringsesker som ligner på bøker med engle og jesusmotiv på...

Nydelige lamper..

Flere nydelige skilt

Nydelige rammer

Blomsterstativ :)

 

Vil dere se mer??? Lurer veldig på om jeg skal snakke med sambo og få igang en liten shop igjen altså...

2 kommentarer

ellmell

11.jan.2011 kl.15:54

mange koselige ting her!! hvorfor sluttet du å drive din gamle nettbutikk? kjempespennende det å starte nytt/eget, jeg er også "der" snart tror jeg, håper jeg. lykke til!

Moxa

11.jan.2011 kl.16:10

ellmell:

Vi leide et hus hvor jeg hadde en egen del av huset til lager og kontor. Så måtte vi flytte til et mindre sted, og jeg måtte kvitte meg med hele varebeholdningen. Det var med tungt hjerte. Men å drifte i det små hjemmefra krever at man har skikkelig plass og orden i sakene. Nå har vi kjøpt hus, og vi har endelig litt plass igjen.. Drømmen er jo å få økonomien til å gå såpass bra at man kan få råd til å leie egne lokaler på sikt.

Det er lov å drømme :)

Sitter her med katalogene nå, og bare drømmer i vei... Er det interesse for disse varene skal jeg selvsagt gjøre alt jeg kan for å få hjulene i gang :) Har allerede en venninne som lurte på om jeg i det minste kunne ta imot bestillinger og si i fra når jeg hadde mange nok interesserte.. (Må handle for en del når det skal sendes med båtfrakt for at det skal lønne seg..) Hun ønsket seg nemmelig et sånt viktoriansk fuglebad til å ha ute i hagen..

Så vi får se... jeg får gnage veldig på saken :)

Skriv en ny kommentar

Moxa

Moxa

29, Sarpsborg

Jeg drifter nettsiden www.AltHelse.com, jobber som pleieassistent/nattevakt og er mamma til 3 vakre gutter. Jeg kommer til å blogge om oppussing, interiør og ting som opptar meg.

Kategorier

Arkiv

hits